Dobrodošli na ovu web stranicu!
  • LED podloga za miša s bežičnim punjenjem
  • Bežični držač olovke
  • Kalendar bežičnog punjenja

Najbolji mali stolni stolni kalendar za 2022. Stolni kalendar s bežičnim punjenjem

Kratki opis:

Ovo jevisokokvalitetni stolni kalendar.Također ima funkciju bežičnog punjenja i funkciju držača mobilnog telefona.Zaslon može emitirati svjetlo, a kvaliteta je vrlo dobra.Materijal je ABS plastični papir koji je vodootporan, izdržljiv i ne deformira se.


Pojedinosti o proizvodu

Riječ je o visokokvalitetnom stolnom kalendaru, ima i funkciju bežičnog punjenja mobitela te funkciju držača mobitela, kao i zaslon koji emitira svjetlost.To je vrlo inovativan proizvod.Prijavili smo i patent. Vrlo je dobre kvalitete.Njegovo glavno tijelo je ABS plastika, a ne papir, koja je izdržljiva, ne deformira se i ne boji se vode.Plastika je laminirana ekološki prihvatljivom PU kožom kako bi proizvod izgledao vrhunski.. Povećajte izloženost marke.Kada se proizvod postavi na radnu površinu, zaslon u boji stalno mijenja boju, tako da vaši prijatelji mogu vidjeti vaš logo i svi se mogu sjetiti vašeg logotipa, što je vrlo pogodno za promociju brenda.

Stolni kalendar za bežično punjenje Stolni kalendar za bežično punjenje Stolni kalendar za bežično punjenjeStolni kalendar za bežično punjenje

 

 

To je dobar dar za pokloniti prijateljima ili kupcima, neka se iznenade, nastavite bljeskati svoj logo ili sadržaj koji želite izraziti na radnoj površini, tako da osoba koja prima dar i ljudi oko njega mogu vidjeti svaki dan , uvijek te se sjećam, sjajan dar.

Stolni kalendar za bežično punjenje Stolni kalendar za bežično punjenje

 

Specifikacija:

Ime proizvoda Mali stolni kalendar Značajka Bežični punjač
Materijal PU koža Prednost Prilagođeni LED logotip
Stil PrilagođenStolni kalendar Vrsta punjača USB punjenje
Tip Stojeći stolni kalendar Korištenje Ured, dom, bežični punjač

 


  • Prethodna:
  • Sljedeći:

  • Ovdje napišite svoju poruku i pošaljite nam je